Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ
Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ
Ο καφές ή το τσάι σας είναι έτοιμα σε 8 με 12 ώρες μετά από την παραμονή του στο ψυγείο.
Το προϊόν αποτελείται από την Κανάτα, το Μεταλλικό Φίλτρο και το Κάλυμμα.
Η διαδικασία παρασκευής του είναι πολύ απλή:
- Τοποθετούμε το μεταλλικό φίλτρο στο εσωτερικό της κανάτας.
- Γεμίζουμε το μεταλλικό φίλτρο με χοντροκομμένο καφέ ανάλογα με την ένταση που θέλουμε να έχει ο καφές μας (10 - 20 γρ.)
- Γεμίστε το νερό μέχρι το έμβολο που δείχνει τη σταγόνα πάνω στο μεταλλικό φίλτρο.
- Τοποθετήστε το κάλυμμα.
- Αφήστε την στο ψυγείο από 8 έως 12 ώρες.
- Μετά από το πέρας των ωρών βγάλτε την κανάτα από το ψυγείο, αφαιρέστε το καύμμα και τοποθετήστε πάνω σε αυτό το μεταλλικό φίλτρο.
TIPS
- Γεμίστε το μεταλλικό φίλτρο με καφέ της αρεσκείας σας αρκεί να είναι χοντροκομμένος.
- Μην τοποθετείτε όξινες γεύσεις όπως λεμόνι, πορτοκάλι ή τζίντζερ.
- Μην τοποθετείτε την κανάτα στο πλυντήριο πιάτων για να αποφεύγονται γρατζουνιές.
- Μην τοποθετείτε βούρτσα καθαρισμού στο εσωτερικό.
- Η Κανάτα ενδείκνυται και για σερβίρισμα νερού.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου