Διάφορα

 Μία ακόμα διάκριση για την εταιρία της καρδίας μας!!!



Miguel Fernandez

Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι ότι η Tupperware αναγνωρίστηκε ως ένα από τα 2021 Brands That Matter της @TAG! Τι χρόνος ήταν (για να πω το λιγότερο).

Είναι πραγματικά ταπεινό να βλέπεις την αγαπημένη μας μάρκα να αναγνωρίζεται σε αυτό το επίπεδο, και να καταχωρίζεται μεταξύ άλλων αγαπημένων εταιρειών που κάνουν περισσότερα από το να πωλούν προϊόντα ή να παρέχουν υπηρεσίες – αυτές οι εταιρείες είναι κοινωνικά και πολιτιστικά σχετικές, και πραγματικά σημαίνουν κάτι ng στον σημερινό κόσμο που αλλάζει συνεχώς.



Η μακροζωία και η δύναμη της μάρκας μας δεν μπορούν να υποτιμηθούν, και πραγματικά ευχαριστώ όλους τους Συνεργάτες μας, τη δύναμη πωλήσεων και τους υποστηρικτές που πιστεύουν σε εμάς τα τελευταία 75 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους επαναχρησιμοποιούμενες λύσεις καθώς και μια επιχειρηματική ευκαιρία. Αυτή η τιμή ενσαρκώνει τον σκοπό μας – να ανατρέφουμε ένα καλύτερο μέλλον κάθε μέρα – και προσβάλλει την επιφάνεια σε αυτό που κάνουν όλες οι ομάδες και οι δυνάμεις πωλήσεων μας σε καθημερινή βάση για να βοηθήσουν τις κοινότητες.

Μπορείτε να δείτε την αναγνώριση της Tupperware εδώ:

https://www.fastcompany.com/brands-that-matter/2021?fbclid=IwAR1P14JS1tts1iqutHdQV9Sx-RR-CpRA9d22dW4H6rArXWTFEb66S2BrVjo


#FCBrandAwards Tupperware Brands


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις