Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη χύτρα
Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη χύτρα
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά
- 3 πατάτες
- 4 καρότα
- 2 κ.τ.σ. πελτέ ντομάτα
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 2 κ.τ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Κόβουμε το μοσχαράκι σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ.
- Καθαρίζουμε τα λαχανικά με τον Διπλό Αποφλοιωτή και τα κόβουμε σε κύβους στον Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι Λαχανικών.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ και το μαϊντανό με το Ψαλίδι Κουζίνας.
- Στη Χύτρα 5,7 λ. ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τα κομματάκια του μοσχαριού, μέχρι να κάνουν κρούστα.
- Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τον πελτέ και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπαστούν τα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Όταν μαλακώσει το μοσχαράκι, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και προσθέτουμε αν χρειάζεται αλατοπίπερο.
- Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου