Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη χύτρα

 Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη χύτρα 



Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά
  • 3 πατάτες
  • 4 καρότα
  • 2 κ.τ.σ. πελτέ ντομάτα
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 2 κ.τ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλατοπίπερο


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το μοσχαράκι σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ.
  2. Καθαρίζουμε τα λαχανικά με τον Διπλό Αποφλοιωτή και τα κόβουμε σε κύβους στον Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι Λαχανικών.
  3. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ και το μαϊντανό με το Ψαλίδι Κουζίνας.
  4. Στη Χύτρα 5,7 λ. ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τα κομματάκια του μοσχαριού, μέχρι να κάνουν κρούστα.
  5. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τον πελτέ και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
  6. Προσθέτουμε νερό, τόσο όσο να σκεπαστούν τα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  7. Όταν μαλακώσει το μοσχαράκι, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και προσθέτουμε αν χρειάζεται αλατοπίπερο.
  8. Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις