Γλυκό κορμός
Γλυκό κορμός
Πανεύκολος κορμός σοκολάτας με πτι μπερ, χωρίς να χρειαστείτε μίξερ. Ένα γλυκό που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί!!!
Υλικά
- 2 κουβερτούρες
- 2 πακέτα μπισκότα πτι - μπερ
- 1 κ.τ.σ. λικέρ
- 1 κούπα γάλα εβαπορέ
- Τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τις κουβερτούρες με το γάλα σε μπεν μαρί στην Κατσαρόλα 2,8 λ. και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σπάμε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα στο Μπωλ Αναμείξεως 3 λ. προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και το λικέρ, και ανακατεύουμε απαλά με την Σπάτουλα Σιλικόνης.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη Φόρμα Σιλικόνης και τη βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
- Αφού ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε το γλυκό με τρούφα.
- Σερβίρουμε με την Σπάτουλα Σερβιρίσματος.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου