Η Tupperware πάει στη NASA!!!!

Η Tupperware για ακόμα μια φορά δείχνει πια είναι πραγματικά.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβατε!!!

Είναι στα αγγλικά, αλλά μπορείτε να το βάλετε στον μεταφραστή του Google και θα μπορέσετε να το διαβάσετε.



https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.prnewswire.com%2Fnews-releases%2Ftupperware-brands-awarded-us-patent-for-ponds-a-nasa-tested-product-used-to-grow-vegetables-in-space-301152792.html%3Ffbclid%3DIwAR2F7sgYn8rsasdAZGM-r6bkKDtxdzWZS20b13kkbZaV5hIYH8w9tpM0zG4&h=AT1E2PrOfN2CV6xWWOcQUuReQ7hdynustJRQIYafV03pvwFg8bybHvvVgLgcakCNWtCf3R5rdXRMGwsRJwvSPXIxzYuL9z6_b9nCi3y2NeAaPIAoQ6QUwmV8VrwXAg9yB3KBD5J8R-hsqHK6&__tn__=-UK-R&c[0]=AT19syipnPYlcg0YW4LmCc-V6Qk3PduJOT_JHBd7fchjizW_-YRFBavljZnzdofzF20myudA86VQZmnMCxvlUp9Ij_sleYHoG8lF1chC0GuC_bty6DszDzxNktFLw-e39yjY3C5jgiWZ1IGNRzFSHwqO2Frbj4xQOCrSpoKbBdE3msH_qahWyc1eo2KqhsRXq4aAVtgZ

Η Tupperware Brands βραβεύτηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ για το PONDS, ένα προϊόν που έχει δοκιμαστεί από τη NASA και χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια λαχανικών στο διάστημα

Το PONDS, μια γεωργική συσκευή χαμηλής βαρύτητας, μη τροφοδοτούμενη με σκοπό να καλλιεργεί λαχανικά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, προσθέτει στα περισσότερα από 8.500 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις μάρκες Tupperware ORLANDO, Fla.

Σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2020, η Tupperware Brands ανακοινώνει την έκδοση αμερικανικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το PONDS (Passive Orbital Nutrient Delivery System) μια μοναδική συσκευή σχεδιασμένη να καλλιεργεί λαχανικά σε τροχιά χαμηλής γης με ελάχιστη συντήρηση.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον μοναδικό και καινοτόμο σχεδιασμό του PONDS», δήλωσε ο Miguel Fernandez , Διευθύνων Σύμβουλος της Tupperware Brands "Με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο χέρι και με το έργο των ομάδων μας σε αυτό το έργο, διερευνούμε τώρα τρόπους να αξιοποιήσουμε την επιστήμη πίσω από αυτήν την καινοτομία και να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη γνώση για να επιτρέψουμε στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να μειώσουν τον αντίκτυπό τους από πλαστικό μίας χρήσης και απορρίμματα τροφίμων μέσω της χρήσης των περιβαλλοντικά υπεύθυνων προϊόντων μας. "

Το 2015, μια ομάδα στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy της NASA με επικεφαλής τον Δρ Howard Levineάρχισε να αναπτύσσει PONDS για να επεκτείνει τις δυνατότητες του Συστήματος Παραγωγής Λαχανικών (Veggie) της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, έτσι ώστε οι αστροναύτες να μπορούν να μεγαλώνουν μεγαλύτερα, πιο περίπλοκα φυτά στο Veggie, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο που αφιερώνεται στο πότισμα και τη συντήρηση των φυτών. Η Tupperware εντάχθηκε στο έργο το 2017 για να βελτιώσει ένα πρωτότυπο σχεδιασμό PONDS εφαρμόζοντας γνώσεις μηχανικής και φυσικής επιστήμης για να δημιουργήσει έναν παθητικό τρόπο παροχής νερού και θρεπτικών ουσιών για φυτά σε περιβάλλον χαμηλής βαρύτητας. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Techshot, μια εταιρεία έρευνας και κατασκευής στο διάστημα, το PONDS είναι το αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης της τεχνολογίας μικροβαρύτητας για τη δημιουργία ενός μηδενικού συστήματος, παθητικά συντηρημένου συστήματος για την καλλιέργεια λαχανικών με αυξημένες ανάγκες σε νερό στο διάστημα.

 Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός εστιάζεται σε μια μοναδική δημιουργική επιστημονική πρόκληση - το πότισμα των φυτών απουσία βαρύτητας. Ως εκ τούτου, το Tupperware εμπνεύστηκε από τον φυσικό τρόπο που τα φυτά απορροφούν νερό μέσω τριχοειδούς δράσης. Η λειτουργία απαιτεί από τους αστροναύτες να εισάγουν μια μικρή σύριγγα γεμάτη με νερό στη βάση του συστήματος και, στη συνέχεια, ένας συνδυασμός διαβρεκτικών υλικών, τριχοειδούς δράσης και εσωτερικής γεωμετρίας να διαχειρίζεται και να διανέμει νερό στο δενδρύλλιο, ενώ δημιουργεί ρίζες σε ενισχυμένο με θρεπτικά συστατικά άργιλο. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με ιδιότητες αποθήκευσης νερού που διασφαλίζουν την κατάλληλη ροή νερού στο εργοστάσιο χωρίς εμπόδιο εξαερισμού κατά την πλήρωση της δεξαμενής.

"Αυτή η αναγνώριση είναι ένα έμβλημα της καινοτομίας που αντιπροσωπεύει αυτή η μάρκα για σχεδόν 75 χρόνια", δήλωσε ο David Kusuma , Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Προϊόντων και Ε & Α στην Tupperware Brands. "Επιλέξαμε αυτό το έργο επειδή είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την κατανόηση και την τεχνολογία για τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων Tupperware."

Η PONDS ξεκίνησε για πρώτη φορά στο διάστημα με CRS-14, η 14η αποστολή ανεφοδιασμού φορτίου της SpaceX στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για τη NASA στις 2 Απριλίου 2018 στο πλαίσιο της σύμβασης Commercial Resupply Services. Το υλικό PONDS επέστρεψε στο διαστημικό σταθμό στο Northrop Grumman CRS-11, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2019 και το SpaceX CRS-20 κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου 2020 . Η Tupperware και η NASA σχεδιάζουν ένα τέταρτο ταξίδι το 2021.

Η Tupperware έχει κερδίσει σχεδόν 300 βραβεία σχεδιασμού από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βραβείων από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, το Chicago Athenaeum και το Industrie Forum Design και τα αυθεντικά του προϊόντα έχουν εμφανιστεί στο φημισμένο Good Design Exhibit της MoMA. Πέρυσι, η Tupperware έλαβε δύο τιμητικές αναφορές από το Fast Company Innovation από Design Awards για το Design Company of the Year και το Best Design στη Βόρεια Αμερική για το σύστημα PONDS.

Σχετικά με την Tupperware Brands Corporation

Tupperware Brands Corporation (NYSE: TUP) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων που σχεδιάζει καινοτόμα, λειτουργικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα προϊόντα που αγαπούν και εμπιστεύονται οι άνθρωποι. Ιδρύθηκε το 1946, το κοντέινερ Tupperware δημιούργησε τη σύγχρονη κατηγορία αποθήκευσης τροφίμων που έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αποθηκεύει, εξυπηρετεί και προετοιμάζει τρόφιμα. Σήμερα, αυτή η εμβληματική μάρκα διαθέτει περισσότερες από 8.500 λειτουργικές ευρεσιτεχνίες σχεδιασμού και χρησιμότητας για προϊόντα κουζίνας και οικιακού εξοπλισμού. Με σκοπό να καλλιεργήσουν ένα καλύτερο μέλλον, τα προϊόντα Tupperware είναι μια εναλλακτική λύση για τα αντικείμενα μιας χρήσης. Η Εταιρεία διανέμει κυρίως τα προϊόντα της σε σχεδόν 80 χώρες μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Tupperwarebrands.com ή ακολουθήστε το Tupperware σε Facebook , Instagram , LinkedIn και Twitter .

 

https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia/posts/4205074179547690

\



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις