Πουρές μήλου

 Πουρές μήλου



Υλικά

  • 6 μήλα
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 4 κ.τ.σ. ζάχαρη
  • 1 στικ κανέλας
  • 5 κ.τ.σ. νερό


Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα μήλα με τον Οριζόντιο Αποφλοιωτή. Στο Δίσκο Κοπής με τη βοήθεια του Μαχαιριού Γενικής Χρήσης κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια. Με τη βοήθεια του Κιτ Κουζίνας στύβουμε το λεμόνι.
  2. Βάζουμε το Κατσαρολάκι στο μάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά.
  3. Μετά τα 20 λεπτά κατεβάζουμε το Κατσαρολάκι από τη φωτιά, αφαιρούμε το στικ κανέλας και αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Αφού έχει κρυώσει τελείως το μείγμα μας, το τοποθετούμε στο Έξτρα Τσόπερ και το πολτοποιούμε.
  4. Σερβίρουμε αμέσως ή το αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα για μετέπειτα χρήση. Τον διατηρούμε στο ψυγείο για περισσότερο από 1 εβδομάδα.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις