Ψάρι με λαχανικά στο φούρνο

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας, η παράδοση λέει πως μετά τις γιορτές τρώμε ψάρι. Και πραγματικά είναι ό,τι πρέπει μετά το φαγοπότι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!!!

Φτάνει πια το κρέας!!!!

Πάμε λοιπόν να ετοιμάσουμε μια λαχταριστή συνταγή με ψάρι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πιάτο με κρέας.....



Υλικά για 4 άτομα

  • 1 1/2 κιλό καθαρισμένο ψάρι (τσιπούρα, μπακαλιάρος)
  • 3 κλωνάρια σέλερι
  • 3 ξερά κρεμμύδια
  • 3 τομάτες κομμένες
  • 3 πατάτες 
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο


Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια και τα βράγχια και πλένουμε πολύ καλά. Έπειτα, κόβουμε όλα τα λαχανικά με το Τζούνιορ Σεφ.
  • Στο Ούλτρα Πλας 3,3 λ. στρώνουμε τα κομμένα λαχανικά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι κι ανακατεύουμε με το Κουτάλι Αναμείξεως.
  • Τοποθετούμε το ψάρι πάνω στο στρώμα των λαχανικών και το καλύπτουμε με φέτες τομάτας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
  • Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και απλώνουμε παντού με το Πινέλο Σιλικόνης.
  • Τοποθετούμε το κάλυμμα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 40'.
  • Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15'. Σερβίρουμε με την Πλατιά Σπάτουλα.


Tips:

Για πιο ιδιαίτερη γεύση, μπορείτε να γεμίσετε το ψάρι με λαχανικά όπως σπανάκι ή καρότα.

 



https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις