Σούπα Μινεστρόνε
Κρύος καιρός σούπα στο τραπέζι!!!
Υλικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 καρότα
- 1 μικρό πράσο
- 1 κλωναράκι σέλινο
- 1 πατάτα
- 2 κολοκυθάκια μικρά
- 1 ντομάτα
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1 φύλλο δάφνης
- 100 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 1 κύβο λαχανικών
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι Καθαρισμού στο Δίσκο Κοπής, και τα κόβουμε σε κύβους ή ροδέλες, στο Μούλτι Σεφ.
- Με το Μαχαίρι Λαχανικών ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και αφαιρούμε τα σπόρια.
- Ψιλοκόβουμε στο Μικρό Σούπερ Σόνικ το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Ζεσταίνουμε στην Κατσαρόλα 5,8 λ. το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λαχανικά με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 2 - 3 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και τη δάφνη.
- Διαλύουμε σε 1 λίτρο ζεστό νερό τον κύβο λαχανικών και τον προσθέτουμε.
- Σκεπάζουμε την Κατσαρόλα με το κάλυμμα και σιγοβράζουμε τη σούπα περίπου για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κοφτό μακαρονάκι, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά (μέχρι να βράσει το μακαρονάκι) ανακατεύοντας συχνά με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
- Σερβίρουμε την σούπα μας ζεστή, με την Κουτάλα.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου