Μοσχαράκι με αρακά & καρότα
Για αυτούς που δεν τρώνε τα λαχανικά χωρίς κρέας!!!!
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 φλ. κόκκινο κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κλωνάρια σέλερι
- 500 γρ. καρότα
- 2 φλ. φρέσκο αρακά
- 1 ντομάτα
- Λίγο φρέσκο θυμάρι
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ.
- Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι Καθαρισμού και τα κόβουμε σε ροδέλες στο Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι Λαχανικών.
- Κόβουμε τη ντομάτα σε κύβους, αφαιρώντας τους σπόρους.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην Κατσαρόλα 5,8 λ. και σοτάρουμε το μοσχαράκι μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, το σέλερι, τα καρότα, ανακατεύουμε με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως και σοτάρουμε για 3 - 4 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ψιλοκομμένη ντομάτα, το θυμάρι και το κρασί.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Τέλος, προσθέτουμε τον αρακά και αλατοπιπερώνουμε.
- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς και να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου