Μοσχαράκι με αρακά & καρότα

 Για αυτούς που δεν τρώνε τα λαχανικά χωρίς κρέας!!!!



Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 φλ. κόκκινο κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 500 γρ. καρότα
  • 2 φλ. φρέσκο αρακά
  • 1 ντομάτα
  • Λίγο φρέσκο θυμάρι
  • Αλατοπίπερο


Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ.
  2. Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι Καθαρισμού και τα κόβουμε σε ροδέλες στο Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι Λαχανικών.
  3. Κόβουμε τη ντομάτα σε κύβους, αφαιρώντας τους σπόρους.
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην Κατσαρόλα 5,8 λ. και σοτάρουμε το μοσχαράκι μέχρι να πάρει χρώμα.
  5. Προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, το σέλερι, τα καρότα, ανακατεύουμε με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως και σοτάρουμε για 3 - 4 λεπτά.
  6. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ψιλοκομμένη ντομάτα, το θυμάρι και το κρασί.
  7. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  8. Τέλος, προσθέτουμε τον αρακά και αλατοπιπερώνουμε.
  9. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς και να δέσει η σάλτσα.
  10. Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις