Κινέζικο με κοτόπουλο, ρύζι & λαχανικά
Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα με το Γουόκ της Tupperware, τις αγαπημένες σας Ασιατικές συνταγές και ... εντυπωσιάστε!!!
Υλικά για 4 άτομα
- 200 γρ. κοτόπουλο
- 2 γλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
- 1 φλ. μανιτάρια σε φέτες (κονσέρβα)
- 1/2 φλ. καλαμπόκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
- 1 πιπεριά
- 1 καρότο
- 3 κ.τ.σ. σουσαμέλαιο
- 1 κ.τ.σ. φρέσκο τζίντζερ
- 4 κ.τ.σ. σόγια σος
Εκτέλεση
- Βράζουμε το ρύζι στην Κατσαρόλα 2,8 λ..
- Κόβουμε το κοτόπουλο με το Μαχαίρι του Σεφ σε μικρές μπουκίτσες.
- Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι καθαρισμού και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά και το καρότο.
- Ψιλοκόβουμε στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο Γουόκ και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2'.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 3' ανακατεύοντας με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
- Τέλος, προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, τη σόγια και ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε στη φωτιά για λίγο για να δέσει το φαγητό.
- Σερβίρουμε το ρύζι ζεστό με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου