Κινέζικο με κοτόπουλο, ρύζι & λαχανικά

 Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα με το Γουόκ της Tupperware, τις αγαπημένες σας Ασιατικές συνταγές και ... εντυπωσιάστε!!!



Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γρ. κοτόπουλο
  • 2 γλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
  • 1 φλ. μανιτάρια σε φέτες (κονσέρβα)
  • 1/2 φλ. καλαμπόκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 3 κ.τ.σ. σουσαμέλαιο
  • 1 κ.τ.σ. φρέσκο τζίντζερ
  • 4 κ.τ.σ. σόγια σος


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το ρύζι στην Κατσαρόλα 2,8 λ..
  2. Κόβουμε το κοτόπουλο με το Μαχαίρι του Σεφ σε μικρές μπουκίτσες.
  3. Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι καθαρισμού και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά και το καρότο.
  4. Ψιλοκόβουμε στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
  5. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο Γουόκ και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  6. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2'.
  7. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 3' ανακατεύοντας με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
  8. Τέλος, προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, τη σόγια και ανακατεύουμε καλά.
  9. Αφήνουμε στη φωτιά για λίγο για να δέσει το φαγητό.
  10. Σερβίρουμε το ρύζι ζεστό με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις