Κις Λορέν στην Σωτέζα
Μια υπέροχη συνταγή για εσάς.
Κις Λορέν στην βασίλισσα της Tupperware
Υλικά για τη ζύμη
- 1 ποτήρι νερού αλεύρι φαρίνα
- 1 ποτήρι αλεύρι γενικής χρήσης
- 3 αυγά
- 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
- 1 βούτυρο flora
Υλικά για τη γαρνιτούρα
- Μανιτάρια
- Πιπεριές
- Ζαμπόν
- Σαλάμι
- 200 ml γάλα φρέσκο
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- 200 γρ. τυρί regatto
- 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε μαζί όλα τα υλικά για τη ζύμη στο Μπωλ Αναμείξεως 6 λ. με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
- Στρώνουμε τη ζύμη στην Σωτέζα 5,7 λ. δημιουργώντας τοιχώματα στο τελείωμα της και τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι.
- Ψιλοκόβουμε στο Μούλτι Σεφ τα μανιτάρια και τις πιπεριές και κόβουμε τα αλλαντικά στο Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι του Σεφ.
- Απλώνουμε όλα τα υλικά στη ζύμη.
- Κτυπάμε στο Μεγάλο Σούπερ Σόνικ το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και τα αδειάζουμε με προσοχή στην Σωτέζα.
- Τέλος προσθέτουμε τα τυριά (ρεγκάτο & παρμεζάνα).
- Τοποθετούμε την Σωτέζα με το κάλυμμα, στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία (4 αν το max είναι 9) και ψήνουμε για 45'.
Tip: Για περισσότερο χρώμα, μπορούμε να βάλουμε στο τέλος την Σωτέζα στο φούρνο για 5' στους 250 βαθμούς.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου