Κις Λορέν στην Σωτέζα

Μια υπέροχη συνταγή για εσάς.

Κις Λορέν στην βασίλισσα της Tupperware





Υλικά για τη ζύμη
  • 1 ποτήρι νερού αλεύρι φαρίνα
  • 1 ποτήρι αλεύρι γενικής χρήσης
  • 3 αυγά
  • 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
  • 1 βούτυρο flora

Υλικά για τη γαρνιτούρα
  • Μανιτάρια
  • Πιπεριές
  • Ζαμπόν
  • Σαλάμι
  • 200 ml γάλα φρέσκο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. τυρί regatto
  • 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα

Εκτέλεση
  1. Αναμειγνύουμε μαζί όλα τα υλικά για τη ζύμη στο Μπωλ Αναμείξεως 6 λ. με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
  2. Στρώνουμε τη ζύμη στην Σωτέζα 5,7 λ. δημιουργώντας τοιχώματα στο τελείωμα της και τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι.
  3. Ψιλοκόβουμε στο Μούλτι Σεφ τα μανιτάρια και τις πιπεριές και κόβουμε τα αλλαντικά στο Δίσκο Κοπής με το Μαχαίρι του Σεφ.
  4. Απλώνουμε όλα τα υλικά στη ζύμη.
  5. Κτυπάμε στο Μεγάλο Σούπερ Σόνικ το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και τα αδειάζουμε με προσοχή στην Σωτέζα.
  6. Τέλος προσθέτουμε τα τυριά (ρεγκάτο & παρμεζάνα).
  7. Τοποθετούμε την Σωτέζα με το κάλυμμα, στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία (4 αν το max είναι 9) και ψήνουμε για 45'.

Tip: Για περισσότερο χρώμα, μπορούμε να βάλουμε στο τέλος την Σωτέζα στο φούρνο για 5' στους 250 βαθμούς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις