Ανακοίνωση από τον CEO

 

Miguel Fernandez - CEO of Tupperware Brands


14 Φεβρουαρίου 2022


Προς τη Δύναμη της Tupperware

Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η πώληση προϊόντων Tupperware® σάς επιτρέπει να συνδεθείτε περισσότερο με τους ανθρώπους της κοινότητάς σας ; Σήμερα, με τις ψηφιακές πωλήσεις, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα σας, ή και σε όλο τον κόσμο – και όλα αυτά, επειδή ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις φιλικές προς το περιβάλλον και διαχρονικές μας λύσεις για την κουζίνα.

Κάθε άνθρωπος έχει μια μοναδική ιστορία και εσείς είστε οι ειδικοί, στο να προτείνετε ποια από τα προϊόντα μας είναι τα κατάλληλα για τον τρόπο ζωής τους. Οι άνθρωποι έχουν ατελείωτες επιλογές όσον αφορά τα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι τους, επομένως είναι πραγματική μας τιμή, το ότι τα προϊόντα Tupperware τα εμπιστεύονται οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο εδώ και 76 χρόνια – και εσείς, τα Μέλη της Δύναμης των Πωλήσεών μας, είστε ο λόγος που κερδίσαμε και διατηρήσαμε αυτή την ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Δημιουργείτε συνδέσεις και σχέσεις κάθε μέρα πουλώντας προϊόντα Tupperware και με τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ενέργειά σας, οι πελάτες που θα σας εμπιστευτούν για πρώτη φορά, θα σας εμπιστευτούν ξανά και ξανά – μπορεί ακόμη να γίνουν και φίλοι σας !

Η ευκαιρία απασχόλησης στην πώληση προϊόντων Tupperware με το δικό σας ευέλικτο χρονοδιάγραμμα, η σύνδεση με τους ανθρώπους στην ομάδα σας και τους πελάτες σας, είναι μια ευκαιρία όπως καμία άλλη. Ελπίζω όλοι να νιώθετε ότι έχετε αποκτήσει κάποιες πολύτιμες δεξιότητες και φίλους στην πορεία !

Αυτή την εβδομάδα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία της María Beatriz Correia από τη Βενεζουέλα, η οποία έχει μια μοναδική οπτική για την ευκαιρία απασχόλησης στην Tupperware, καθώς οι γονείς της έγιναν Distributors όταν η ίδια ήταν μόλις έξι ετών !

Αφού είδε την επιτυχία που είχαν οι γονείς της και έμαθε αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων και ηγεσίας από τους γονείς της στη διάρκεια της ζωής της, η María ήξερε από νωρίς, ότι η επαγγελματική της πορεία είχε καθοριστεί. Έχει υποστηρίξει πολλές βαθμίδες ηγεσίας, δείχνοντας σε κάθε μια μεγάλο πάθος και ενέργεια. Σήμερα, συνεχίζει να διευρύνει τη βάση των πελατών της και να παρακινεί τα μέλη της ομάδας της, μέσω των ψηφιακών μέσων και των social media.

Η μητέρα της María εξακολουθεί να ασχολείται με την πώληση προϊόντων και μαζί με την María ενημερώνουν όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να ασχολούνται με την πώληση προϊόντων Tupperware, όπως τους επισκέπτες σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πολυάσχολη ηγέτιδα με πολλές αρμοδιότητες, η María βρίσκει πάντα χρόνο για να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα νέα μέλη της ομάδας της, διεξάγει το δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα αναγνωρίσεων, και διατηρεί στενή επαφή με τα μέλη της ομάδας της παρακολουθώντας τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά τους. Μπράβο, Μαρία !

Για την María, το πιο σημαντικό στην Tupperware είναι οι σχέσεις – πιστεύει ότι «το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρείς επαφή με τους ανθρώπους, αφού η απασχόληση στην Tupperware είναι βασισμένη στις σχέσεις».

Συμφωνώ μαζί της και ελπίζω ότι θα αφιερώσετε τον χρόνο που χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα για να διατηρήσετε και να κτίσετε τις σχέσεις σας – τόσο με τους πελάτες και τα μέλη της ομάδας σας, αλλά και με την οικογένεια και τους φίλους σας ! Οι άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο – και έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε και να δεθούμε, με την κοινή μας αγάπη για τα προϊόντα Tupperware®.

Μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Facebook (@TuppCEO) και Instagram (@TuppCEO).


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις