Φιλέτο Ψαριού με σάλτσα στο Τηγάνι Chef Series

Ψαράκι μοσχοβολιστό με σάλτσα. Τι πιο νόστιμο για σήμερα????

Αποκτήστε το τηγάνι για να μαγειρεύεται τα πιο νόστιμα φαγητά!!!!



Υλικά

  • 4 φιλέτα από ψάρι της αρεσκείας σας
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 - 3 κλωνάρια θυμάρι
  • 40 ml λευκό κρασί
  • 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
  • 1 ντομάτα
  • Αλατοπίπερο


Εκτέλεση

  • Στο Δίσκο Κοπής στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατοπιπερώνουμε.
  • Με το Μαχαίρι Καθαρισμού χαράζουμε ελαφρά το κάθε φιλέτο από τη μεριά της πέτσας σε 2 σημεία.
  • Τρίβουμε τη ντομάτα στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ και το σκόρδο στον Πιεστή Σκόρδου.
  • Στο Τηγάνι 28 εκ. Chef Series βάζουμε το ελαιόλαδο, το θυμάρι και το σκόρδο.
  • Αφήνουμε να ζεσταθεί το λάδι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού, από τη μεριά της πέτσεας πρώτα.
  • Γυρίζουμε τα φιλέτα με την Κουτάλα - Λαβίδα Σερβιρίσματος και αφήνουμε να ψηθεί το ψάρι ομοιόμορφα.
  • Βγάζουμε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
  • Στο ίδιο τηγάνι κρατάμε το αρωματισμένο λάδι, και προσθέτουμε το λευκό κρασί.
  • Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ντομάτα, ελάχιστο νερό, και αφήνουμε να σιγογράσει για 1 λεπτό.
  • Περιχύνουμε τα φιλέτα ψαριού με τη σάλτσα.
  • Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή βραστά λαχανικά.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις