Φιλέτο Ψαριού με σάλτσα στο Τηγάνι Chef Series
Ψαράκι μοσχοβολιστό με σάλτσα. Τι πιο νόστιμο για σήμερα????
Αποκτήστε το τηγάνι για να μαγειρεύεται τα πιο νόστιμα
φαγητά!!!!
Υλικά
- 4 φιλέτα από ψάρι της αρεσκείας σας
- 60 ml ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 - 3 κλωνάρια θυμάρι
- 40 ml λευκό κρασί
- 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
- 1 ντομάτα
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Στο Δίσκο Κοπής στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Με το Μαχαίρι Καθαρισμού χαράζουμε ελαφρά το κάθε φιλέτο από τη μεριά της πέτσας σε 2 σημεία.
- Τρίβουμε τη ντομάτα στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ και το σκόρδο στον Πιεστή Σκόρδου.
- Στο Τηγάνι 28 εκ. Chef Series βάζουμε το ελαιόλαδο, το θυμάρι και το σκόρδο.
- Αφήνουμε να ζεσταθεί το λάδι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού, από τη μεριά της πέτσεας πρώτα.
- Γυρίζουμε τα φιλέτα με την Κουτάλα - Λαβίδα Σερβιρίσματος και αφήνουμε να ψηθεί το ψάρι ομοιόμορφα.
- Βγάζουμε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
- Στο ίδιο τηγάνι κρατάμε το αρωματισμένο λάδι, και προσθέτουμε το λευκό κρασί.
- Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ντομάτα, ελάχιστο νερό, και αφήνουμε να σιγογράσει για 1 λεπτό.
- Περιχύνουμε τα φιλέτα ψαριού με τη σάλτσα.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή βραστά λαχανικά.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου