Στόρερ για τουρσί 3λ.

 Ιδανικό προϊόν όχι μόνο για να φτιάχνουμε τουρσί απλά και εύκολα, αλλά και για να το αποθηκεύουμε.



13 x 25,5 εκ. (Υ)

Το προϊόν αποτελείται από:

Λαβή: Επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του δοχείου.

Βαλβίδα: Διαθέτει οπή η οποία κατά τη διάρκεια παρασκευής του Τουρσί απελευθερώνει την πίεση που δημιουργείται κατά τη ζύμωση.

Τρυπητό: Προσαρμόζεται στο κάλυμμα για να διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο παραμένει συνεχώς μέσα σε υγρό.

Δαχτυλίδι σιλικόνης: Δημιουργεί αεροστεγή στέγαση όταν τοποθετείται το κάλυμμα στη βάση.


Συναρμολόγηση καλύμματος

Πως συναρμολογούμε το κάλυμμα:

1 - 2. Τοποθετούμε τη λαβή πάνω στα κουμπάκια του καλύμματος δεξιά και αριστερά, ξεκινώντας από τις μεγαλύτερες και υψηλότερες οπές της λαβής.

3. Για να τοποθετήσουμε τη βαλβίδα, την πιέζουμε προς τα κάτω στην οπή του επάνω μέρους του καλύμματος.

4 - 5. Για να εφαρμόσουμε το τρυπητό στο κάλυμμα κρατάμε με το ένα χέρι το κάλυμμα και με το άλλο το τρυπητό και πιέζουμε μέχρι να ακουστεί το κλικ.

6. Για να κλείσουμε το κάλυμμα το τοποθετούμε πάνω στο δοχείο και γυρίζουμε δεξιόστροφα.



Χρήσιμες συμβουλές.

  • Αποθηκεύουμε τα δοχεία γεμάτα με τουρσί σε όρθια θέση, σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το περιεχόμενο πρέπει πάντα να παραμένει βυθισμένο σε υγρό.
  • Αφού ανοιχτεί το δοχείο φυλάσσετε στο ψυγείο. Ποτέ δεν αποθηκεύουμε το τουρσί σε πλάγια θέση, γιατί αυτό μπορεί να εμποδίσει την πλήρη βύθιση του περιεχομένου στην άλμη, προκαλώντας ανομοιομορφίες στο τουρσί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις