Αραβική πίτα με γαλοπούλα

 Ένα υγιεινό και ελαφρύ σνακ, που μπορείτε να πάρετε μαζί στην παραλία, ή να το προσφέρετε ως ορεκτικό σε ένα τραπέζι!!!



Υλικά

  • 4 μεγάλες Αραβικές πίτες
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 αγγουράκια
  • 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
  • 16 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 3 κ.τ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
  • Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο στο Σπίντυ Τσόπερ.
  2. Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες στο Τζούνιορ Σεφ.
  3. Στο Μικρό Μπωλ 1,4 λ. αναμιγνύουμε το τυρί Φιλαδέλφεια, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το πιπέρι με την Σπάτουλα Σιλικόνης.
  4. Στρώνουμε στο Δίσκο Κοπής μεμβράνη τροφίμων και βάζουμε μία - μία τις Αραβικές πίτες.
  5. Απλώνουμε 1 - 2 κουταλιές της γέμισης στην πίτα με την Σπάτουλα Σιλικόνης και στη συνέχεια τις φέτες γαλοπούλας, καλύπτοντας τα 3/4 της πίτας.
  6. Συνεχίζουμε με το αγγουράκι και τέλος πασπαλίζουμε με άνηθο.
  7. Βάζουμε τα ρολά στην Πιατέλα Σερβίς 2 λ. και αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο.
  8. Για το σερβίρισμα, αφαιρούμε τη μεμβράνη και κόβουμε σε φέτες με το Μαχαίρι Γενικής Χρήσης.
  9. Σερβίρουμε στην Πιατέλα Σερβίς 2 2λ..


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις