Αραβική πίτα με γαλοπούλα
Ένα υγιεινό και ελαφρύ σνακ, που μπορείτε να πάρετε μαζί στην παραλία, ή να το προσφέρετε ως ορεκτικό σε ένα τραπέζι!!!
Υλικά
- 4 μεγάλες Αραβικές πίτες
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 αγγουράκια
- 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
- 16 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 3 κ.τ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο στο Σπίντυ Τσόπερ.
- Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες στο Τζούνιορ Σεφ.
- Στο Μικρό Μπωλ 1,4 λ. αναμιγνύουμε το τυρί Φιλαδέλφεια, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το πιπέρι με την Σπάτουλα Σιλικόνης.
- Στρώνουμε στο Δίσκο Κοπής μεμβράνη τροφίμων και βάζουμε μία - μία τις Αραβικές πίτες.
- Απλώνουμε 1 - 2 κουταλιές της γέμισης στην πίτα με την Σπάτουλα Σιλικόνης και στη συνέχεια τις φέτες γαλοπούλας, καλύπτοντας τα 3/4 της πίτας.
- Συνεχίζουμε με το αγγουράκι και τέλος πασπαλίζουμε με άνηθο.
- Βάζουμε τα ρολά στην Πιατέλα Σερβίς 2 λ. και αφήνουμε για ένα βράδυ στο ψυγείο.
- Για το σερβίρισμα, αφαιρούμε τη μεμβράνη και κόβουμε σε φέτες με το Μαχαίρι Γενικής Χρήσης.
- Σερβίρουμε στην Πιατέλα Σερβίς 2 2λ..
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου