Σαλάτα με γαρίδες και αβοκάντο

Μια σαλάτα πανεύκολη και πεντανόστιμη για τους λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο



Υλικά

Για την σαλάτα

  • 1 πράσινη σαλάτα
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 μικρά αγγουράκια
  • 1 καρδιά μαρουλιού
  • 1 αβοκάντο
  • 10 μεσαίες γαρίδες


Υλικά 

Για το ντρέσινγκ

  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.τ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
  • 1 κ.τ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
  • 1 πρέζα αλάτι


Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε για λίγα λεπτά στην Σωτέζα 2,8 λ..
  • Πλένουμε τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε στο Σπίντυ Κάρουζελ και στη συνέχεια τα χοντροκόβουμε.
  • Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες με το Τζούνιορ Σεφ.
  • Κόβουμε το αβοκάντο σε λωρίδες με το Μαχαίρι Λαχανικών.
  • Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο Αλέγκρα Μπωλ 3,5 λ..
  • Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ στο Έξτρα τσόπερ.
  • Περιχύνουμε την σαλάτα με το ντρέσινγκ την τελευταία στιγμή.
  • Σερβίρουμε με το Σετ Κουτάλια Σερβιρίσματος.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

https://www.facebook.com/groups/1730940366999710

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις