Σαλάτα με γαρίδες και αβοκάντο
Μια σαλάτα πανεύκολη και πεντανόστιμη για τους λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο
Υλικά
Για την σαλάτα
- 1 πράσινη σαλάτα
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 μικρά αγγουράκια
- 1 καρδιά μαρουλιού
- 1 αβοκάντο
- 10 μεσαίες γαρίδες
Υλικά
Για το ντρέσινγκ
- 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.τ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
- 1 κ.τ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε για λίγα λεπτά στην Σωτέζα 2,8 λ..
- Πλένουμε τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε στο Σπίντυ Κάρουζελ και στη συνέχεια τα χοντροκόβουμε.
- Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες με το Τζούνιορ Σεφ.
- Κόβουμε το αβοκάντο σε λωρίδες με το Μαχαίρι Λαχανικών.
- Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο Αλέγκρα Μπωλ 3,5 λ..
- Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ στο Έξτρα τσόπερ.
- Περιχύνουμε την σαλάτα με το ντρέσινγκ την τελευταία στιγμή.
- Σερβίρουμε με το Σετ Κουτάλια Σερβιρίσματος.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου