Πίτσα στη Σωτέζα

Οι Σωτέζες Chef Series διαθέτουν κάλυμμα και βάση 5 στρώσεων, από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, αλουμίνιο και μαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι, που σας δίνει τη δυνατότητα να την προθερμάνετε για 1 - 2 λεπτά, κατά την ετοιμασία των συνταγών σας, με λιγότερα λιπαρά.

Το κάλυμμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μέσα στο φούρνο.



Υλικά

Για τη ζύμη

  • 1 ποτήρι νερού αλεύρι φαρίνα
  • 1 ποτήρι νερού α.γ.χ.
  • 3 αυγά
  • 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
  • 1 πλάκα βούτυρο


Υλικά

Για τη γαρνιτούρα

  • Ζαμπόν - Σαλάμι
  • Πιπεριές - Μανιτάρια
  • 200 ml γάλα φρέσκο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. τυρί ρεγκάτο
  • 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα


Εκτέλεση

  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη μαζί στο Μπωλ Αναμείξεως 3 λ..
  • Στρώνουμε την ζύμη στην Σωτέζα 5,7 λ. δημιουργώντας τοίχωμα στο τελείωμα της και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Αφήνουμε την ζύμη για να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα.
  • Ψιλοκόβουμε στο Μίνι Σεφ τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα υλικά στον Πολυκόπτη και τα απλώνουμε στην ζύμη. Στην συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα.
  • Κτυπάμε στο Έξτρα Τσόπερ το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και τα αδειάζουμε με προσοχή στην Σωτέζα.
  • Στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά (ρεγκάτο και παρμεζάνα).
  • Τοποθετούμε τη Σωτέζα με το κάλυμμα, στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και ψήνουμε για 45 λεπτά.
  • Για περισσότερο χρώμα, μπορούμε να την βάλουμε στο τέλος στον φούρνο για 5 λεπτά στους 250 βαθμούς.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.facebook.com/groups/1730940366999710


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις