Πίτσα στη Σωτέζα
Οι Σωτέζες Chef Series διαθέτουν κάλυμμα και βάση 5 στρώσεων, από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, αλουμίνιο και μαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι, που σας δίνει τη δυνατότητα να την προθερμάνετε για 1 - 2 λεπτά, κατά την ετοιμασία των συνταγών σας, με λιγότερα λιπαρά.
Το κάλυμμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μέσα στο φούρνο.
Υλικά
Για τη ζύμη
- 1 ποτήρι νερού αλεύρι φαρίνα
- 1 ποτήρι νερού α.γ.χ.
- 3 αυγά
- 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
- 1 πλάκα βούτυρο
Υλικά
Για τη γαρνιτούρα
- Ζαμπόν - Σαλάμι
- Πιπεριές - Μανιτάρια
- 200 ml γάλα φρέσκο
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- 200 γρ. τυρί ρεγκάτο
- 4 κ.τ.σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη μαζί στο Μπωλ Αναμείξεως 3 λ..
- Στρώνουμε την ζύμη στην Σωτέζα 5,7 λ. δημιουργώντας τοίχωμα στο τελείωμα της και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Αφήνουμε την ζύμη για να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα.
- Ψιλοκόβουμε στο Μίνι Σεφ τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα υλικά στον Πολυκόπτη και τα απλώνουμε στην ζύμη. Στην συνέχεια προσθέτουμε την παρμεζάνα.
- Κτυπάμε στο Έξτρα Τσόπερ το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και τα αδειάζουμε με προσοχή στην Σωτέζα.
- Στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά (ρεγκάτο και παρμεζάνα).
- Τοποθετούμε τη Σωτέζα με το κάλυμμα, στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και ψήνουμε για 45 λεπτά.
- Για περισσότερο χρώμα, μπορούμε να την βάλουμε στο τέλος στον φούρνο για 5 λεπτά στους 250 βαθμούς.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
https://www.facebook.com/groups/716110079510124
https://www.facebook.com/groups/1730940366999710



Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου