Παραδοσιακή ψαρόσουπα
Πολύ δεν αγαπάμε την Ψαρόσουπα.
Αλλά άμα την μαγειρέψουμε στην υπέροχη Κατσαρόλα Cottage είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξετε γνώμη!!!
Και σε συνδυασμό με τα υπέροχα Μαχαιροπίρουνα Universal η ψαρόσουπα θα είναι θαυμαστική!!!
Υλικά
- 1 κιλό κοκκινόψαρα (ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας)
- 1 κρεμμύδι
- 2 μέτριες πατάτες
- 2 καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- 4 - 5 κλωναράκια σέλινο
- 50 - 60 γρ. ρύζι γλασέ
- 1,5 λ. νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 6 - 7 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια με το Μαχαίρι Καθαρισμού (τα διατηρούμε ολόκληρα για το βράσιμο).
- Κόβουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κολοκύθια σε ροδέλες στο Τζούνιορ Σεφ.
- Βάζουμε τα ψάρια στην Κατσαρόλα να βράσουν σε σκέτο νερό.
- Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε με προσοχή να μη διαλυθούν με τη Βαθιά Τρυπητή Κουτάλα και τα βάζουμε στην Πιατέλα Σερβίς.
- Σουρώνουμε το ζωμό του ψαριού από τα κόκαλα και τον ξαναβάζουμε στη Κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά, το ρύζι, το μισό ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
- Προς το τέλος προσθέτουμε τα κλωνάρια του σέλινου και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε με το Κουτάλι Αναμείξεως.
- Πριν σβήσουμε το φαγητό, στύβουμε το λεμόνι πάνω από την κατσαρόλα με τον Πιεστή Λεμονιού.
- Ξεκοκαλίζουμε τα ψάρια και σερβίρουμε τη σούπα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia
https://www.facebook.com/groups/716110079510124
https://www.facebook.com/groups/1730940366999710
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου