Παραδοσιακή ψαρόσουπα

Πολύ δεν αγαπάμε την Ψαρόσουπα.

Αλλά άμα την μαγειρέψουμε στην υπέροχη Κατσαρόλα Cottage είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξετε γνώμη!!!

Και σε συνδυασμό με τα υπέροχα Μαχαιροπίρουνα Universal η ψαρόσουπα θα είναι θαυμαστική!!!




Υλικά

  • 1 κιλό κοκκινόψαρα (ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας)
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 μέτριες πατάτες
  • 2 καρότα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 4 - 5 κλωναράκια σέλινο
  • 50 - 60 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1,5 λ. νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 6 - 7 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι


Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια με το Μαχαίρι Καθαρισμού (τα διατηρούμε ολόκληρα για το βράσιμο).
  2. Κόβουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κολοκύθια σε ροδέλες στο Τζούνιορ Σεφ.
  3. Βάζουμε τα ψάρια στην Κατσαρόλα να βράσουν σε σκέτο νερό.
  4. Μόλις είναι έτοιμα τα αφαιρούμε με προσοχή να μη διαλυθούν με τη Βαθιά Τρυπητή Κουτάλα και τα βάζουμε στην Πιατέλα Σερβίς.
  5. Σουρώνουμε το ζωμό του ψαριού από τα κόκαλα και τον ξαναβάζουμε στη Κατσαρόλα.
  6. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το ρύζι, το μισό ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
  7. Προς το τέλος προσθέτουμε τα κλωνάρια του σέλινου και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
  8. Ανακατεύουμε με το Κουτάλι Αναμείξεως.
  9. Πριν σβήσουμε το φαγητό, στύβουμε το λεμόνι πάνω από την κατσαρόλα με τον Πιεστή Λεμονιού.
  10. Ξεκοκαλίζουμε τα ψάρια και σερβίρουμε τη σούπα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.facebook.com/groups/1730940366999710


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις