Σετ Κρασιού

 Ένα απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις του κρασιού!!!!


Ιδανικά και εκλεπτυσμένα εργαλεία για τους γνώστες του κρασιού και τους ανθρώπους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Το σετ έρχεται να ολοκληρώσει την χρήση Τιρμπουσόν, κάνοντας την αποθήκευση, το σερβίρισμα και την κατανάλωση του κρασιού πιο ευχάριστη.

Αποτελείται από Τιρμπουσόν, Κόπτη, Αντλία αφαίρεσης αέρα, Πώμα (2) & Τουίν Παραλληλόγραμμο.



Τιρμπουσόν κατάλληλο για όλους τους τύπους μπουκαλιών, με εργονομική λαβή για εύκολο άνοιγμα. Βιδώστε το σπιράλ στο κέντρο του πώματος και συνεχίστε να γυρίζετε το χερούλι έως ότου το πώμα βγει έξω από το μπουκάλι.



Ο Κόπτης διαθέτει λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με εσοχή που εξασφαλίζει ακριβή, καθαρή και ομαλή κοπή σε αλουμινένιες και πλαστικές σφραγίδες κρασιού. Προσαρμόζεται σε ανοίγματα λαιμού φιάλης μεγέθους από 27 mm έως 31 mm.



Η Αντλία κρασιού εξάγει αέρα από ένα ανοιχτό μπουκάλι κρασιού δημιουργώντας ένα κενό που περιορίζει ή μειώνει την οξείδωση του κρασιού διατηρώντας έτσι τη γεύση. Το μπουκάλι μπορεί να ανοίξει και να σφραγιστεί ξανά όσο συχνά χρειάζεται. Το Πώμα εξασφαλίζει μια σφιχτή, στεγανή σφράγιση, ώστε το κρασί να μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια. Τοποθετήστε την Αντλία στο Πώμα και αντλήστε αέρα μέχρι να υπάρξει αντίσταση. Αφαιρέστε Αντλία κρασιού και αφήστε το Πώμα στη θέση του. Τραβήξτε την άκρη του πάνω μέρους και αφήστε τον αέρα να φύγει.




Συμβουλές Φροντίδας

Το Τιρμπουσόν, ο Κόπτης και η Αντλία αέρα δεν πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Το Πώμα μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων για καθαρισμό.

Στεγνώστε καλά κάθε προϊόν πριν το αποθηκεύσετε ή το χρησιμοποιήσετε ξανά.


https://www.facebook.com/tupperwarelabgeorgia

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.facebook.com/groups/1730940366999710

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις