Γιουβέτσι με Μοσχαράκι

Το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων!!!

Γιουβέτσι με μοσχαράκι στο Ούλτρα Πλας!!!

Μπουκιά και συχώριο!!!!




Υλικά

  • 1 κιλό βοδινό κρέας (ελιά)
  • 1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο
  • 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 3 ποτήρια νερό
  • Αλατοπίπερο
  • Λίγο τριμμένο τυρί


Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ στο Δίσκο Κοπής και το στραγγίζουμε στο Διπλό Τρυπητό.
  2. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
  3. Ψιλοκόβουμε τα ντοματάκια με το Μαχαίρι Λαχανικών.
  4. Τοποθετούμε το κρέας στο Ούλτρα Πλας με το κάλυμμα και το βάζουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Αφήνουμε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο (με αέρα) στους 190 βαθμούς περίπου 1 ώρα.
  5. Μόλις το κρέας μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε ελαφρά με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως και αν θέλουμε προσθέτουμε αλάτι.
  6. Σκεπάζουμε πάλι το Ούλτρα Πλας και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για μισή ώρα ακόμα.
  7. Λίγο πριν είναι έτοιμο (περίπου 10 λεπτά πριν), αφαιρούμε το κάλυμμα από το Ούλτρα Πλας για να πάρει το φαγητό χρώμα.
  8. Τρίβουμε το τυρί (κεφαλοτύρι, γραβιέρα ή άλλο) στο Μύλο Τυριού και πασπαλίζουμε το φαγητό.
  9. Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.
  10. Διατηρούμε το φαγητό που θα περισσέψει στη συντήρηση του ψυγείου στο Δοχείο Ψυγείου ή στα Στρογγυλά Μπωλ.


https://www.facebook.com/groups/1730940366999710

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.tiktok.com/@georgiagregoriou5?lang=el-GR

https://www.youtube.com/channel/UCyCrsugnUyJRsB_ZLRAjZMQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις