Γιουβέτσι με Μοσχαράκι
Το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων!!!
Γιουβέτσι με μοσχαράκι στο Ούλτρα Πλας!!!
Μπουκιά και συχώριο!!!!
Υλικά
- 1 κιλό βοδινό κρέας (ελιά)
- 1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο
- 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- 3 ποτήρια νερό
- Αλατοπίπερο
- Λίγο τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες με το Μαχαίρι του Σεφ στο Δίσκο Κοπής και το στραγγίζουμε στο Διπλό Τρυπητό.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Ψιλοκόβουμε τα ντοματάκια με το Μαχαίρι Λαχανικών.
- Τοποθετούμε το κρέας στο Ούλτρα Πλας με το κάλυμμα και το βάζουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Αφήνουμε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο (με αέρα) στους 190 βαθμούς περίπου 1 ώρα.
- Μόλις το κρέας μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε ελαφρά με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως και αν θέλουμε προσθέτουμε αλάτι.
- Σκεπάζουμε πάλι το Ούλτρα Πλας και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για μισή ώρα ακόμα.
- Λίγο πριν είναι έτοιμο (περίπου 10 λεπτά πριν), αφαιρούμε το κάλυμμα από το Ούλτρα Πλας για να πάρει το φαγητό χρώμα.
- Τρίβουμε το τυρί (κεφαλοτύρι, γραβιέρα ή άλλο) στο Μύλο Τυριού και πασπαλίζουμε το φαγητό.
- Σερβίρουμε με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.
- Διατηρούμε το φαγητό που θα περισσέψει στη συντήρηση του ψυγείου στο Δοχείο Ψυγείου ή στα Στρογγυλά Μπωλ.
https://www.facebook.com/groups/1730940366999710
https://www.facebook.com/groups/716110079510124
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου