Κινέζικο με κοτόπουλο, ρύζι & λαχανικά

 Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα με το Γουόκ της Tupperware, τις αγαπημένες σας Ασιατικές συνταγές και ....... εντυπωσιάστε!!!



Υλικά

  • 200 γρ. κοτόπουλο
  • 2 φλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
  • 1 φλ. μανιτάρια σε φέτες (κονσέρβα)
  • 1/2 φλ. καλαμπόκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 3 κ.τ.σ. σουσαμέλαιο
  • 1 κ.τ.σ. φρέσκο τζίντζερ
  • 4 κ.τ..σ σόγια σος


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το ρύζι στην Κασταρόλα 2,8 λ.
  2. Κόβουμε το κοτόπουλο με το Μαχαίρι του Σεφ σε μικρές μπουκίτσες.
  3. Καθαρίζουμε τα λαχανικά με το Μαχαίρι Καθαρισμού και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες την πιιπεριά και το καρότο.
  4. Ψιλοκόβουμε στο Μεσαίο Σούπερ Σόνικ τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
  5. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στο Γουόκ και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  6. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
  7. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 3 λεπτά ανακατεύοντας με το Επίπεδο Κουτάλι Αναμείξεως.
  8. Τέλος, προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, τη σόγια και ανακατεύουμε καλά.
  9. Αφήνουμε στη φωτιά για λίγο για να δέσει το φαγητό.
  10. Σερβίρουμε το ρύζι με το Κουτάλι Σερβιρίσματος.


https://www.facebook.com/groups/1730940366999710

https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.youtube.com/channel/UCyCrsugnUyJRsB_ZLRAjZMQ

https://gr.pinterest.com/lepricon100/all-about-kitchenfood-and-more/

https://www.tiktok.com/@georgiagregoriou5?lang=el-GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις