Δοχεία Κρύσταλ Twist

Το μοναδικό σύστημα περιστροφής στο κάλυμμα κλειδώνει την φρεσκάδα των τροφών και αποτρέπει τις διαρροές με την αεροστεγή και στεγανή σφράγιση του δοχείου....

 



Χαρακτηριστικά

  • Με μια εύκολη περιστροφή ανοίγει το κάλυμμα και επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Περιστρέψτε 90 μοίρες δεξιόστροφα για να ανοίξετε το κάλυμμα και 90 μοίρες αριστερόστροφα για να το κλείσετε. Υπάρχουν ειδικές ενδείξεις στο κάλυμμα που υποδεικνύουν πως ανοίγει, πως κλείνει και πότε είναι σωστά κλειστό.


  • Τα διαφανή δοχεία σας επιτρέπουν να βλέπετε και να παρακολουθείτε τις ποσότητες των τροφίμων σας από οποιαδήποτε γωνία με μια ματιά.
  • Μια τέλεια λύση αποθήκευσης εξοικονόμησης χώρου για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε από ντουλάπια κουζίνας, πάγκο, συρτάρια ακόμη και το ψυγείο σας.




  • Κατασκευασμένα από ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό. Οι στρογγυλεμένες άκρες του δοχείου διευκολύνουν στο άδειασμα, το γέμισμα του δοχείου και τον καθαρισμό.
  • Προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό και ένα μαλακό πανί. Μη χρησιμοποιείτε σφουγγάρι καθαρισμού ή λειαντικά καθαριστικά, ενδέχεται να γρατσουνίσουν το προϊόν σας ή να θαμπώσουν το γυαλιστερό φινίρισμα.


Tips

Για να αποσυναρμολογήσετε ή να συναρμολογήσετε το κάλυμμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα





https://www.facebook.com/groups/716110079510124

https://www.facebook.com/groups/1730940366999710

https://www.youtube.com/channel/UCyCrsugnUyJRsB_ZLRAjZMQ

https://www.tiktok.com/@georgiagregoriou5?lang=el-GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις